En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

lördag 9 januari 2010


En helt vanlig lördag har i det närmaste passerat. Vi fick besök av släktingar, tillika goda grannar, en stund på eftermiddagen, och sen tog jag och hundarna en promenad i skymningen. Skönt att vägarna börjar vara plogade, även skogsvägarna, så att man kan släppa hundarna lösa en stund. Skoterfolket har varit i gång i dag, men snön är för kall för att det ska bli spår att gå i. Vore bra med lite blia så att snön packade sig, då blir det perfekt. Arbetet med pusslet fortgår men blir inte klart i dag, och senare i kväll blir det till att välja mellan "Slottet.." och "Robinson". En alldeles vanlig lördag alltså.

cicicicicicicicicici

6 kommentarer:

 1. Vilka goa vovvar.

  Jag zappar nog mellan programmen.

  SvaraRadera
 2. Ursöta! Blir nog en fin kväll, vilket som :-)

  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Det måste väl bli slottet....Säger en som aldrig sett Robinson!

  SvaraRadera
 4. Jo, det blev Slottet och många skratt både på tv:n och i köket hos oss. Hundarna ska ut en sista gång och sen väntar Herta.

  SvaraRadera
 5. det blev slottet för mej oxå - har helt tappat lusten att se robinson - det programmet är inte alls så som det en gång var...

  SvaraRadera
 6. "Ingenting är längre som förut..." löd en sång en gång och så är det nog. Man åldras, får nya erfarenheter och ser saker på ett annat sätt.

  SvaraRadera