En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

onsdag 6 januari 2010

Sportigt värre

I dag sportar vi. 35 km i skidspåret. Inte konstigt att man blir trött. Men en bronspeng blev betalningen och det är ju inte dåligt. Bra gjort Hellner!

Äntligen, säger Cilla. Efter lång tid i koppel fick hon i dag springa lös igen och det uppskattades, även om promenaden blev ganska kort i den stränga kylan. Lillsuppen ville sitta på mattes arm, för köldkrampen slog till nästan direkt i lössnön. Är man en lagotto ska det mycket till för att man ska frysa, men till slut fick även hon kramp i tassarna. Men då hade vi inte långt kvar till vägen.


cicicicicicicicicici

8 kommentarer:

 1. Vovvarna kanske behöver luddor???

  SvaraRadera
 2. Inger: Det är så svårt att få dom att sitta kvar i krumsprången.
  Imse: Om du menar han framför tv:n så är han inte till salu.

  SvaraRadera
 3. Tänk att vara hund och vara tvungen att kissa utomhus i den här kylan!
  Glad jag inte är hund.

  SvaraRadera
 4. Ninna, du skulle bara veta hur länge en hund kan hålla sig om det gäller. Men det är skönt att bo så att man bara kan släppa ut dom på tomten och få det gjort snabbt. Även om det kräver att matte ska gå med ut.

  SvaraRadera
 5. Jo jag har faktiskt mer än en aning om det. Men förr eller senare måste det ju till en liten runda.

  SvaraRadera
 6. Hur kallt har ni? Här är det -30,0 just nu.

  SvaraRadera
 7. Vi har också -30 ganska exakt, men då bor vi förhållandevis högt i byn, så jag kan tänka mig att det är ett par grader kallare längre ner, om inte mer. Ska snart ut och dela ut lappar i brevlådorna häromkring, men bilen vi ska åka i ville ha mer en två timmar på sig för att behaga starta. Men det är ju ingen SAAB förståss.

  SvaraRadera