En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

torsdag 8 april 2010

Ny make

I dag har jag varit till stan en sväng och bla lämnat in en röllakanmatta på kemtvätt. Jag tror att både barnbarn och hundar har olyckats på den och den luktade inte gott, om jag så säger.


På Solbacken var jag in i zooaffären för att köpa både hund- och fågelmat och när jag ändå var igång passade jag på att köpa en undulathane till Pippin, som ännu inte behagat flytta. De är alltså Pippin som fått en ny make, själv tror jag det är lugnast att behålla den gamla vanliga.

En del viktiga frågor uppstod vid en av dagens skogspromenader.
Den första är: Vem kastar ner en massa granskott på backen? Är det granen själv eller är det något djur, typ ekorren?En annan fråga av vikt var vem som hade fastnat med skägget, inte i brevlådan utan i tallegren?


Jag hörde på nyheterna att ute i stora världen hade USAs  och Rysslands presidenter skrivit på något slags vapenstopp, så nu har dom bara 15 000 kärnvapenstridsspetsar i stället för 20 000. Det är en stor tröst, eller...

Dessutom har jag lite resfeber. Inte för att jag har tänkt ut och resa utan det är dottern som i morgon reser till Canada för att vara där i tre veckor. Den kärleken, den kärleken! Hoppas bara att hon inte mår alltför dåligt efter den långa resan utan kan utnyttja tiden där till allt det hon har tänkt sig. Hon har varit tvungen att skaffa ett läkarintyg så att hon får ta med sig in alla mediciner hon har mot sin whiplash.

Ha det så jättebra over there Åsa och glöm inte maila några rader då och då till mamma och pappa!

cicicicicicicicicici
6 kommentarer:

 1. jag tror att det är Ekorren som kastar soporna!
  Jasså du har tänk slå dej på Pippiavel?

  SvaraRadera
 2. Inger, varför? Varför kastar ekorren i så fall ner alla fina skott, borde han inte äta dom i stället?
  Nej någon avel har jag inte tänkt mig, men Pippin satt och härmade mikron och telefonen i stället för att låta som en undulat, så jag tror hon var i behov av en av samma sort.

  SvaraRadera
 3. Hm, är det inte att bryta mot kopplerilagen?

  SvaraRadera
 4. Gubben, du har väl inte tänkt skvallra för myndigheterna?

  SvaraRadera
 5. Tycker det ser ut som Gino´s skäggtofs, men han är nere i Malmö nu och kör tåg så..? :)

  SvaraRadera
 6. Marianne, man kan aldrig vara säker.

  SvaraRadera