En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

onsdag 12 maj 2010

Kvällshimmel

Nu är denna onsdag snart slut, och eftersom vi hade en sån spektakulär himmel straxt efter tio så säger jag god natt med den.

cicicicicicicicicici

13 kommentarer:

 1. Wonderfull ... Jo, otroligt vackert!
  :)

  SvaraRadera
 2. Nej, jamenar jo. Det var det vackraste jag sett på mycket länge. Fick så´n lust att översätta himlen på något vis. Måla, väva, brodera, dikta. Inpsirerande!

  SvaraRadera
 3. Tigris P och Åsa, kan bara hålla med.

  SvaraRadera
 4. Ingabritt, om man kan inspirera aldrig så litet så känns dagen meningsfull! Nu var det förstås naturen som var inspirerande, men jag tar åt mig lite eftersom jag råkade få syn på underverket och hämtade kameran.

  SvaraRadera
 5. Hej Cici
  Ja, den himmeln skulle jag ha velat sett.
  Jag gillar himlafenomen.
  Nisse

  SvaraRadera
 6. Nisse, det gäller att man tittar ut just dom minuterna det varar. Himlen fascinerar även mig med sina oändliga färg- och mönsterkombinationer.

  SvaraRadera
 7. Tant Björn, naturen, och dit räknar jag himlen, är underbar.

  SvaraRadera
 8. Den du! Så härligt att få den på bild :-)

  Kram från Pennelina

  SvaraRadera
 9. Pennelina, jag fick prova flera inställningar innan den visade det jag såg.

  SvaraRadera
 10. Blir rent av avundsjuk, så himla vackert. Här bara regnar det dagarna och kvällarna i ända för tillfället. Och inte får jag nån ordning på alla mina bilder heller. Annars är det bra. =)

  SvaraRadera
 11. Marianne, himlavackert var ordet! Vi har varmt väder nu, lite disigt, men ett åskil har passerat ed lite regn.

  Jag antar att det finns flera system när det gäller bilderna. Jag har nog tre paralella: Mina bilder, Photoshop, och Image Zone. På Mina Bilder har jag som namn på varje fil dagens datum och då ligger dom i den ordningen. Ska jag redigera eller skicka med e-post går jag in på Image Zone. Ibland redigerar jag på Photoshop också.
  Det bästa är att man har någon som kan visa, eller skriva en beskrivning. Så småningom lär man sig så att man inte behöver läsa hur man ska göra.

  SvaraRadera