En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

söndag 27 februari 2011

Award

Den rara och gulliga Gökboet har tilldelat mig en Award och det blir jag förstås väldigt glad över. Eftersom jag vet att Gökboet egentligen ville dela ut den till alla sin bloggvänner men inte vågade, gör jag som Znogge, som också fick en, jag delar ut den till alla mina bloggvänner, så var så goda och känn er träffade.
12 kommentarer:

 1. TACK Cici för att du gick i Znogges spår. Det var BRA gjort!

  SvaraRadera
 2. Gökboet, på sätt och vis har du nu fått tillbaka awarden du gav mig, men utan krav att redogöra för den elller dela ut den vidare.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är svårt att välja. Käänns lite konstigt för det finns så många bloggar...

  Så grattis till din!

  SvaraRadera
 4. Vad kul med en award, grattis! Jag kunde ha svurit på att jag läst på din blogg att du inte vill ha awarder, jag fattar inte hur jag kan ha läst så fel... För jag har oxå varit på gång att ge dig en men avstod för att jag trodde det stod så *rodnar*

  SvaraRadera
 5. Znogge och Malin, jag har haft en ruta på min blogg där jag avtackat mig awarder men gärna vill ha kommentarer. Någonstans under resans gång har den trillat bort.
  Visst är det roligt om någon uppskattar min blogg, men mest tror jag att dessa awarder far runt i bloggvärlden som en gång i tiden dessa kedjebrev gjorde. Det kan bli en evig rundgång. Jag ska nog lägga ut en ny ruta för att avtacka mig awarder och det är inte för att verka snorkig, vilket jag hoppas att alla förstår.

  SvaraRadera
 6. Du är väl värd en award även om du egentligen inte vill. Grattis!
  Så läste jag på förra inlägget och säger bara: Guuud så skönt!

  SvaraRadera
 7. Tant Björn, tack och det tycker jag att alla mina bloggvänner är också är värda.

  Lördagen var en riktig plusdag, gårdagen var lite gråare men idag lyser solen igen.

  SvaraRadera
 8. Sv. Näe, ett hundpensionat är nog bättre ekonomiskt men man är mera låst då man ju i princip jobbar dygnet runt 7 dagar i veckan. Vi har öppet mån-fre 07-18. Men efter 4,5 år så är vi nu på väg att ge upp, det bär inte ekonomiskt längre och de långa arbetsdagarna, det är inte värt det. Så nu letar maken jobb medan jag ska vara hemma med sonen, hundarna och valparna. Kolla in vår hemsida om du vill: www.hund-dagis.se

  SvaraRadera
 9. Det är alltid roligt när man får beröm för sin blogg! Sträck på dig bara!
  hulda

  SvaraRadera
 10. Malin, jag ska kolla. Tråkigt att det blev som det blev, men nu förstår jag varför du har haft såna bekymmer,

  SvaraRadera
 11. Hulda, det är klart att jag blev jätteglad. Jag önskar att Gökboet blev lika glad.

  SvaraRadera
 12. Tack Cici, men vad ska man göra med awarden? Jag fick en av Anybodys place för ett tag sen. De var ju jättekul, men sen har jag inte gjort något. Frågande inför hela grejen.

  SvaraRadera