En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

måndag 2 januari 2012

Väderlek


Situationen på väderleksfronten denna förmiddag. Måste nog dra på mig ytterkläderna och hjälpa till lite i snösvängen.

Varför heter det väderLEK?6 kommentarer:

 1. Jadu, det är något jag också grunnat på. Vari ligger leken i sammanhanget..? Just nu är det inte utan att jag önskar mig lite av den snö som ni i alla fall tycks få. Regn, regn, regn och mer regn gör inte människan glad, och det är vad som bjuds här ute i havet. Blä! :o/

  SvaraRadera
 2. Nina/Stjärnkraft, det är nog bra att du har skrivit "lite" framför snö, för här ska det visst snöa fram till fredag. Då blir det till att skotta morgon, middag och kväll och det kan bli i mesta laget. Även om jag föredrar snö framför regn.

  SvaraRadera
 3. Vädrets makter leker med oss - här kom det snö men den har regnat bort nu. Alldeles i onödan. Jag vill åka skidor!!

  SvaraRadera
 4. epsilon, men det är bara att du tar skidorna under armen och sätter dig på första bästa norrlandståg. Holgers står bara och väntar, stort lantkök och en rejäl kammare.

  SvaraRadera
 5. Här försvinner den lilla snön vi fått igen...

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 6. Ack ja, det är aldrig måtta med något numera :o/ Såg på tv-vädret igår kväll att ni förmodligen har flera decimeter snö på kommande under dagen. Och här regnar det. Fortfarande. Den enda skidåkning det kan bli tal om denna vinter är med vattenskidor och på öppet vatten. Långfärdsskridskoentusiasterna (som herr K) lär inte vara glada de heller.

  SvaraRadera