En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

torsdag 31 maj 2012

EfterlysningPå bloggen Vilsen finns denna efterlysning och Gökboet vädjar till oss alla att sprida efterlysningen vidare.
Har du sett till denna lilla chihuahua så hör genast av dig till ovanstående telefonnummer.10 kommentarer:

 1. Gulligt av dig Cici... *Kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om hundägre emellan. Nästa gång kanske det är du eller jag som drabbas.

   Radera
 2. Oj, nej så ledsamt! Jag hoppas verkligen den lilla damen hittar hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får hålla tummarna för det.

   Radera
 3. Stulen kanske!? Hoppas att ingen köper sådana här små "moderna" hundar utan att kolla bakgrunden med uppfödare, ID-märkning osv. Men tyvärr finns det en stor marknad för dem. När jag arbetade i branschen hörde jag att det fanns ligor som till och med ryckte kopplet från matte i folktomma parker.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. En liten hund är lätt att plocka med sig, lätt att stäla. Däremot kan man undra vad det är för människor som köper dessa stulna vovvar. Jag skulle själv aldrig knyta upp mina hundar utanför en affär just för stöldrisken.

   Som jag har förstått det, har den här lilla vovven sprungit bort och inte kommit tillbaka, kanske skrämd av något.

   Radera
 4. På facebook finns en grupp för försvunna hundar, som är väldigt aktiv. Kanske hon skulle sätta ut där också, för att sprida informationen. Sen uppdaterar de när hundarna hittas, vilket känns bra.

  Nu får man nog passa sig, för det är tydligen vanligt med stölder av hundar och mest av de här små raserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste på Gökboets blogg att det var inlagt på facebook och polisanmält, förstås. Det är nog inte så stor stöldrisk för en schäfer som för en chihuahua av förståeliga själ.
   Jag tror att det skulle vara svårt för en främmande person att försöka få med sig Cilla, hon skulle nog stenvägra och kanske till och med försvara sig. Helen är det ju bara att lyfta upp och bära bort, ingen skulle bry sig om hennes protester.

   Radera
 5. Måtte den komma till rätta och att inte någon hjärtlös människa stulit henne! Håller tummar och tår för et lyckligt slut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tydligen mycket folk ute och letar i Norrtälje. Risken är att den lilla vovven gömt sig under eller bakom något och inte vågar komma fram. Det är inte alls säkert att hon är stulen. Ett lyckligt slut önskar vi alla.

   Radera