En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

onsdag 4 juli 2012

En skitsak


Då var det dags att stänga alla fönster och dörrar! 

12 kommentarer:

 1. Förstår det :-/. Jag lider inte längre av det problemet, för jag har blivit av med allt luktsinne och känner inga dofter alls längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju inte så roligt, lukter som betyder så mycket. Kanske kommer det tillbaka till dig så småningom, för jag har förstått att det händer att man tappar luktsinnet temporärt.

   Radera
  2. Luktsinnet försvann mer och mer och började för ca: 20 år sen. Sen har jag ibland känt en doft, men har inte kunnat lokalisera vad det är, för jag är ovan vid dofter nu för tiden. Men jag har gett upp efter så här lång tid och accepterat att det är så. Men visst önskar jag att det kom tillbaka, för det är mycket jag saknar att känna doften av, som rena lakan.

   Radera
  3. Å adra sidan slipper du mindre angenäma dofter, men det uppväger förstås inte saknaden av det goda. Men vi har väl alla våra handikapp och i slutänden är det nog bra att acceptera det som inte kan ändras.

   Radera
 2. Oh fy f*n! Och ha hundarna kopplade... Eller, dina hundar kanske inte brukar rulla sig i stinkande 'skitsaker'?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sss, mina tikar skulle aldrig missa en aldrig så liten gödselfläck! Jag har alltid tyckt att tikar är värre än hanhundar på att rulla sig i allehanda läckerheter.

   Radera
 3. Enda fördelen med att bo i stan är att vi slipper just den här doften men jag skulle gärna stänga fönstren om jag fick byta
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här vet man ju om när man bosätter sig i en by där det finns ett lantbruk. Ett övergående problem.

   Radera
 4. Gammeldags bönder luktar bättre än de här moderna med svämgödsel man blir ju illamående.det luktar även här i Böviken för några dar sen var det hemskt då vinden låg hitåt från skitutkörningen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om jag börjar vänja mig, men den här gången tyckte jag att det luktade mera gammeldags gödsel. Inte alls den där vidriga stinkande lukten som det brukar vara.

   Radera
 5. Jag vänjer mig aldrig. Den gammaldags gödseln var inte så där hemsk stickan de. Bäst att stänga igen!

  margareta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gammeldags gödsel luktade kossa, det kan man inte med bästa vilja i världen säga att det gör nu för tiden. Utom denna gång, för det är inte den där stickande lukten. Faktiskt och konstigt nog.

   Radera