En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

söndag 17 februari 2013

Bara bilderNr 37 Dam  14/365

 Nr 117 Hårprydnad  15/365


 Nr 231 Parhästar  16/365

 Nr 207 Mörker  17/365

 Nr 153 Kniv  18/365


6 kommentarer:

 1. Oj, så många fina bilder och passande till teman. Men sötast är sötnosen som har hårprydnaden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helen har accepterat att ha en tofs uppe på huvudet men det där med hårspänne är inget vidare tycker hon. Luggen är lite för kort ännu för att fästa upp men snart får jag nog ta lite i sänder och utöka tofsen så att hon klarar av att ha det till utställningen jag tänker anmäla henne till, den i Piteå i början på sommaren.

   Radera
 2. Gillar bilden "mörker" har provat fota månen, men har ingen bra kamera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte lätt att fota månen och det här är långt ifrån bra men någorlunda. Jag har använt mitt långa zoom-objektiv 55-250mm och ställt kameran på fönsterkarmen. Det går inte att handhålla för det blir långa slutartider. Helst ska det vara stativ men jag har fotat genom ett litet fönster på övervåningen.

   Radera
 3. Bara bilder - inte så bara, de är jättefina med rätta teman.
  Jag tycker det verkar så trevligt med fotoutmaningen men jag vet inte om jag går iland med det. Jag var och tittade på vilka teman det skulle vara. En hel del kändes lite svåra. Jag får tänka på det. Men det gäller att komma igång.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska bara vara med i fotoutmaningar om man tycker att det är roligt.
   Vad gäller teman så får man välja 52 st själv och dom kommer att ligga som underlag för näst års tema. Det lugnaste är ju om man är med från årets start då behöver man inte lägga in så här många som jag gör för att försöka komma ikapp. Hur som helst så gör man ju bara det man själv vill.
   Kram!

   Radera