En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

fredag 22 februari 2013

Nr 27 Bruten 48/365

Ett tag kände jag mig aningen bruten av mailet i går kväll men till skillnad mot den här unga tallen blev jag inte helt knäckt. Det här är ju bara på skoj inte livsviktigt. Trots det vill man ju göra sitt bästa.17 kommentarer:

 1. Ja vad ska jag säga....det är ju inte livsviktigt. Vet inte varför det är så noga med en bild per inlägg. Jag fick på "nöten" i fjol för att jag skojade till det en gång och tolkade två teman i en bild. Det var det flera som gjorde så jag trodde det var okey. Ja ja det är int' te' bry sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regler är väl till för att följas antar jag men jag vet inte heller varför det skulle vara viktigt att det måste vara en bild per inlägg. Någon tanke bakom det torde det vara. Kul idé i alla fall att starta en sån här fotoutmaning.

   Radera
 2. Och om jag hade läst instruktionerna ordentligt kunde jag ju ha "sagt" något - men, si, det hade nog inte jag heller koll på om jag ska vara ärlig ;)
  Nåja, det ska vara kul, så det är inte att lägga någon vikt vid!
  God fortsättning på utmaningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänkte nästan det, att det inte bara var jag som missat den informationen, men när jag kollade på andra bloggar så stämde det bra, ett inlägg - ett tema. God fortsättning själv!

   Radera
 3. Vilken tur att du inte blev helt bruten av mailet. Så förhoppningsvis får vi se många fina bilder även i fortsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som inte dödar en... Nåja så allvarligt var det inte och naturligtvis fortsätter jag att lägga ut bilder. Nu äar jag snart ikapp så att det kan ske i en lugnare takt.

   Radera
 4. Tack Cici för att du gjorde "fel" åt mig, så jag kan lära av ditt misstag.

  Och det Pysselfarmor säger: "två teman i en bild", det trodde jag var självklart att man kunde göra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bjuder jag på! Sen kan man ju fundera över vad som hädner om man inte följer reglerna till punkt och pricka. Blir man utkastad då? Någon tävling är det väl inte fråga om i alla fall?

   Radera
 5. Hej! nu har jag kikat igenom alla dina bidrag. Är mycket imponerad över dina bilder, både fotomässigt och tolkningsmässigt. Härligt kämpat!
  Jag lägger till dig i min lista så att jag inte glömmer bort att komma tillbaka till din blogg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du vill följa mig och så glad jag blir över din kommentar!

   Radera
 6. Det måste ju vara ett pluss att göra dubbeltema.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du helt rätt i man måste ju vara dubbelt så klurig för att klara av det.

   Radera
 7. Hoppsan! Det hade jag heller ingen aning om, sicken tur att det bara blivir så att jag tagit ett tema i taget, även om jag som du fick ta flera om dan för att komma ikapp när man startade en bit in på året.
  Skönt att inte du blev knäckt som den klena tallen
  Det är ju bara en rolig grej, ingen tävling.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att inte vara ensam om att missa informationen.

   Radera
 8. Vad är det för "utmaning" du är med i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den finns här: http://trehundrasextiofemfoton.wordpress.com/ och kallas 365Foton. Det hela går ut på att lägga ut 365 foton under innevarande år, alltså 2013. Eftersom jag gick med i mitten på februari så hade jag en hel del att ta igen och då la jag in flera bilder under samma inlägg, vilket, visade det sig, inte var enligt reglerna. Bara ett foto/inlägg ska det vara. Det är bara en utmaning ingen tävling, en morot för att bli mera kreativ i sitt fotograferande och att lära sig lite genom att följa andras utmaningar. De jag följer finns på en lista under utmaningens logga nästan högst upp till höger. Klickar man på loggan kommer man till utmaningens hemsida. En kul grej helt enkelt.

   Radera
 9. Ja tur att bara trädet blev knäckt av utmaningen! Vill inte missa dina bilder och jag fortsätter på mitt vis med fräcka bilder ibland, humh!!! Trodde jag skulle få banner för tårtan med den har varit populär!!! Hon har väl inte sett den och hur skall de stänga ner min sida det blir bara att man fortsätter utanför och du finns med på massa listor vem bryr sej!
  Jätte bra temaval där Bilden ENSAM får vara knäckt!!! ;D

  SvaraRadera