En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

tisdag 26 februari 2013

Nr 55 Ekipage 57/365

Vilken tur Lisa hade att vi mötte Faster och P när hon och jag var ute med hundarna i söndags. Att få åka en försiktig sväng inklämda mellan dom var nog dagens höjdpunkt.


10 kommentarer:

 1. Åh så härligt att få åka snöskoter. Jag gjorde det för första gången förra vintern, då jag och min man och några kompisar var uppe vid Orsa Grönklitt och hyrde skoter en dag. Riktigt härligt var det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag ska vara ärlig, och det ska man ju, så har jag inte kört eller åkt med skotern sen den första vintern vi skaffade den. Jag föredrar att fördas med spark i skoterspåren, det är både tystare och luktar godare. Men våra barn brukar lufta skotern när dom och barnbarnen kommer på besök. Dottern är värst.

   Radera
 2. Ja, såna här ekipage ser man ofta, inte minst på sjön där jag går med hundarna.
  Jag har faktiskt aldrig åkt snöskoter, trots att yngste sonen och sonhustrun har varsin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så mycket att längta efter om du frågar mig. Om jag är ute vill jag inte gömma mig under en stor hjälm och visir eller skidglasögon men för till exempel renägaren som bor här i byn på vintern förstår jag att det måste vara ett underbart fordon att ta sig fram med.

   Radera
 3. Kul för flickan!

  margareta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har en hjälm hemma som passar barnbarnen och i vanliga fall måste dom använda den. Nu satt hon ganska tryggt mellan de vuxna och dom åkte på en icke allmän väg. Jättekul tyckte hon.

   Radera
 4. Verkar vara ett praktiskt ekipage om man tar det lugnt.Skulle gärna prova någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja påstå att de flesta använder skotern bara för nöjes skull och det är väl ok om man håller sig till skoterlederna och kör med förnuft.

   Radera
 5. Det där såg ju riktigt härligt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dottern och hennes P verkade i alla fall väldigt nöjda efter sin skoterutflykt.

   Radera