En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

tisdag 19 mars 2013

Nr 134 Intressant 82/365

Som bronsmedlem på fotsidan.se får man ett förmånligt pris på detta intressanta fotomagasin. 6-7 nummer för 299 kronor (ordinarie pris är 379). Dessutom kan du förstås ladda upp 200 bilder på din sida, delta i olika grupper, ställa upp i tävlingar och diskutera dina egna och andras bilder. Medlemskapet kostar 119 kronor /år för bronsvarianten och blir dyrare ju högre valör man väljer.

12 kommentarer:

 1. Där finns det säkert massor av matnyttigt. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Var bronsmedlem ett bra tag men är nu vanlig "enkel" sådan. Jag har däremot inte varit inne på länge. Tidningen köper jag ändå. Den är bra!

  SvaraRadera
 3. Jag var med för några år sen, men är idag bara med som vanligt icke betalande. Då får man inte ha så många bilder med, men det är okej. Men det är ett bra forum där det finns mycket tips och annat nyttigt att läsa.

  SvaraRadera
 4. Det är ju så lektyren för det intresse som man har kan få kosta lite grann för det är ju viktigt att man har en hobby.Dessutom så får man ofta inspiration och bra tips i dessa tidningar i mitt fall så är det trädgård och inredning.

  SvaraRadera
 5. Hejsan


  Va?

  Jag är också medlem på fotosidan.se men har aldrig fått en tidning därifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du måste anmäla dig som prenumerant och betala, den är ju inte gratis men man får en bra rabatt. Förutsatt att du är bronsmedlem eller mera. Allt det där kan du kolla på deras informationssida över vad de olika medlemskapen innebär.

   Radera
 6. Roligt med fototidning :)Fotosidan har jag aldrig besökt.

  SvaraRadera
 7. Låter jätte bra det där för er som är fotointresserade. Ska nån gång köpa mig en bättre kamera och då ska jag ge mig ut och ta så där fina foton som ni alla tar. Blir så inspirerad varje gång jag ser ett vacker foto. Finns ju så mycket fint runt omkring oss. Ha det så bra där i Fällfors.

  SvaraRadera
 8. Har en känsla av att det ligger ngt exemplar och väntar på mig därhemma just nu... alltid spännande!

  SvaraRadera
 9. Var aktiv medlem på Fotosidan under några år. Upplevde att det fanns (finns?) mycket tjafs och avund medlemmarna emellan. Det var svårt att komma in som ny...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synd att du upplevde det så. Det är inte min erfarenhet så här långt. Vill man ha mycket aktivitet på den egna sidan gäller det att vara aktiv på andras och att gå med i några grupper. Just för tillfället ligger jag ganska lågt. Däremot får man vara beredd på både ris och ros nrä det gäller de egna bilderna, men det tycker jag bara är bra. Ohövlighet ska man där emot inte tolerera.

   Radera