En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

onsdag 6 mars 2013

Nr 193 Metallic 66/365

En av dessa vackra kulspetspennor med färdigtryckt namn på som lite då och då dimper ner i brevlådan.  Fullständigt värdelös att använda eftersom det inte finns en chans för fingrarna att behålla sitt grepp på den avsmalnande och glatta ytan.  Duger inte ens att använda till sudoku. Men den är snygg att se på.


10 kommentarer:

 1. Ja, den ser snygg ut, fin metallicblå färg. Synd att tillverkaren inte lyckats förena det snygga med användarvänlighet. ;)

  SvaraRadera
 2. Ja det kommer i bland småpresenter i form av pennor eller även klämmor att sätta på bokens blad för att visa vart man är när man nästa gång ska läsa.De brukar oftast komma med bokerbjudande att vara med i någon bokklubb.Man har numera en hel del sådana presenter i sin förvaring.

  SvaraRadera
 3. Ha,ha! Jag t.o.m. köpte en sån penna med mitt namn på. Trodde väl aldrig att man inte skulle kunna hålla i den. Men som du säger så halkar bara fingrarna iväg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Javisst är den snygg! Gillar färgen, tåls att titta på och ett snyggt foto blev det :D

  SvaraRadera
 5. Hihihi, vi har en likadan och det första jag tänkte när jag såg din bild är att dom är snygga men såååå hala att skriva med. Otroligt snygg bild blev det i alla fall!

  SvaraRadera
 6. Märkligt det där att designen inte kan klara av både skönhet och funktion. Det är ju inte bara penno0r det gäller. Jag tycker att det många gånger även är så med kläder.
  Ha en dag
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja, många av dom här pennorna är bara snygga, inte praktiska. Men vi som har företag har beställt pennor ibland och de har varit bra, inget att klaga på ang kvaliteten.

  SvaraRadera
 8. Ja, den är faktiskt snygg att se på ;) Men ....det är ju inte det man vill ha pennor till ;)

  SvaraRadera
 9. Bra att ha i fototemat också ;-))
  alltid någon glädje med den.....

  SvaraRadera
 10. Jag håller med Pysselfarmor. Bra att ha till fototemat. Pennor är jag väldigt noga med och endast min favorit duger.

  SvaraRadera