En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

söndag 31 mars 2013

Nr 249 Reglage 92/365

Radion är något jag inte kan vara utan. Jag slår på den så fort jag kommer ner till köket på morgonen och vrider volymreglaget till lagom nivå och ut strömmar morgonnyheterna. Hela tiden är det program ett som är inställt. Sen går den så gott som hela dagen, fram till och med nyheterna klockan sex på kvällen, då tv:n får ta över. Men det är mera makens avdelning.


10 kommentarer:

 1. Här står allting på off. Näe förresten, inte när jag lyssnar på en ljudbok i lurarna, vilket jag gör väldigt ofta :)
  Jag behöver annars mycket tysnad.

  SvaraRadera
 2. Ett bra sällskap :) Och ettan har en mängd bra program!

  SvaraRadera
 3. Snygg modell på radio. Tidigare hade jag radion på en stund på morgonen när jag satt vid datorn, för att sen stänga av den och ha tyst resten av dagen. Nu slår jag inte på den alls längre. Enda gångerna jag lyssnar på något, är när jag stryker och då brukar jag sätta på en skiva musik istället. I bilen har jag radion på, för det är en vana. Jag njuter av tystnaden och kan gå här hemma och bara vara lycklig över att det är tyst.

  SvaraRadera
 4. Vacker radio.
  Hemma är det för det mesta livat så när jag är själv så njuter jag av tystnaden :) Men i bilen är radion ofta på, dock blir det någon av musikkanalerna och jag irriterar mig på all hemsk reklam varje dag ;)

  SvaraRadera
 5. Radion är ett bra sällskap och jag lyssnar också mycket på program 1.

  SvaraRadera
 6. Jag lyssnar också ofta och gärna på P1, särskilt när jag stökar i köket. Man lär sig så mycket intressant. På morgnarna i bilen blir det däremot nästan alltid klassiska P2, en lugn och skön start på dagen.

  SvaraRadera
 7. Hej
  Tyvärr verkar det som att inte många lyssnar på radio i dag. Det är mysigt lyssna på radio. Själv är jag uppvuxen med Ring så spelar vi, melodikrysset, svensktoppen och skivor till kaffet.......

  SvaraRadera
 8. Här står radion också på varje morgon men sen är den tyst. På kvällen proppar jag i lurarna och lyssnar på Karlavagnen.

  SvaraRadera
 9. Jag har för det mesta bara radion på på morgonen och då är det P4 Dalarna som gäller, sen vill jag ha tyst resten av dan, såvida jag inte lyssnar på en ljudbok.

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig design på radion! Ja, här lyssnar vi också på radio ganska mycket. :)

  SvaraRadera