En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

lördag 30 mars 2013

Nr 333 Uttråkad 91/365

En del har det bra, sitter och frossar på ägg, omelett, prinskorv, mimosasallad och jag vet inte vad. Andra för nöja sig med torra kulor och, med lite tur, en och annan smula som trillar ner där Leo sitter. Inte har dom tid med långa skogspromenader heller utan ägnar sig mest åt den där Leo. Eller sitter som klistrade vid radion eller tv:n för att plötsligt skrika "Neej!" eller "Jaaa!!" Jättetrist. Det finns ingen rättvisa här i världen.


6 kommentarer:

 1. Ha ha preciiiiiiiiis så tänker hon! Det ser man ju!
  Kom till mig så får du köttbulle.....

  ha fortsatt skön påsk!

  SvaraRadera
 2. Känner verkligen igen detta, för mina hundar kan också se riktigt uttråkade ut :-).

  Önskar dig en god fortsättning på påsken.

  SvaraRadera
 3. Guuudars, så söööt hon är!

  *känner hundsuget slå klorna i ryggen igen*

  SvaraRadera
 4. En riktig sötis är hon!

  SvaraRadera
 5. Ja nog ser den uttråkad ut. Ser inte så bekvämt ut att vila huvudet på stolen, men vad gör man när man är lessssssssss!

  SvaraRadera
 6. Ibland säger en bild mer än tusen ord. Finaste Cilla, om hon hade varit här så hade det varit full fart på havsisen tillsammans med Tova. I helgen har hon varit ner dit och sprungit så mycket hon orkar flera ggr/dag, tillsammans med andra tvåbenta och fyrbenta. Bland annat har Elin varit förbi med sin Nira, och en Lapphundskille som heter Malte Rydman var här hela dagen i går. Just nu ligger damen i fråga på sängen och sover, det behöver hon efter en fantastisk men intensiv helg.

  SvaraRadera