En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

söndag 5 maj 2013

Nr 241 Prickig 127/365

Ännu ligger nästan allt is kvar på Hundtjärn men om man tittar noga på den så är den alldeles prickig av luftbubblor. Nu dröjer det nog inte länge till innan Hundtjärn river. Bilden är fotad i färg men när jag provade hur den skulle bli i svartvitt så visade det sig att det inte kunde bli mera svartvitt än det redan var.


8 kommentarer:

 1. Vilken läcker bild! Skulle du inte ha avslöjat att det är is du fotograferat, då skulle jag ha trott att det var hysteriskt kolsyrebubblande mineralvatten. Och det hade ju också varit vatten, förstås, så helt fel ute hade jag inte varit!

  SvaraRadera
 2. Ja där ska man nog inte gå ut nu!

  SvaraRadera
 3. Det är lite häftigt med sådant ljus där alla färger försvinner. Jag fotade får i dimma en gång och någon tyckte att det var ovanligt att jag fotade i svartvitt.Jag blev nästan inte trodd när jag sa att det faktiskt var färgfoto. Och jag är inte avundsjuk på all snö uppe hos dig!
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 4. En is man kanske inte ska gå ut på längre?

  SvaraRadera
 5. Riktigt läckert och fyndigt!

  SvaraRadera
 6. En sådan där bild som man inte riktigt vet vad det är förrän någon talar om . Skulle passa i en frågelek. Jag har en stor kärlek till svart vita bilder. Just nu håller jag på att göra en fotovägg med enbart svart vitt. Tur jag har sambon som knäpper korten jag behöver bara omvandla dem till svart vitt.
  ha en findag

  SvaraRadera
 7. Oj, vad bubblor det var i isen.

  Jag drabbades av samma sak i vintras när jag tog en bild på berget på vår tomt och det var massor av snö i träden. Det blev en svart/vit bild, fast jag tog i färg.

  SvaraRadera
 8. Naturprickigt! Uppmärksamt :)

  SvaraRadera