En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

söndag 18 augusti 2013

Nr 258 Rusa 225/3659 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig rolig bild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så roligt att få en kommentar från dig. Det var länge sedan. Välkommen tillbaka till bloggeriet!

   Radera
 2. Haha, vilken skön bild. Och bra! Fantastisk skärpa på hornen och en ren och fin komposition (f'låt ordvitsen)

  SvaraRadera
 3. Hohohoo, det var en härlig ögonblicksbild! Attans, så snabb du måste ha varit med kameran ...

  På tal om frisyrer:
  Jag har faktiskt haft kortkort hår ett flertal gånger under mitt vuxna liv. Så där med 8-10 års mellanrum får jag spatt på det långa och då ryker ALLT. En period när jag var runt 18-20 klippte jag mig t.o.m. regelbundet hos stans skickligaste herrfrisör, eftersom det på den tiden inte fanns någon damfrisering som var riktigt fena på det där med "pojkfrisyrer". Så morgondagens klipp är egentligen ingenting annat än back to basic och det ska bli såå skönt! Jag är såå trött på att få håret i munnen och ögonen hela tiden när jag är ute och jobbar på gården. För att inte tala om hur B det är att vakna på morgonen med käftamentet fullt av sitt eget hår ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sitter oftast med kameran i knät och autoinställning när jag åker som passagerare. Man vet ju aldrig vad som dyker upp.
   Jag förstår dig och det blir säkert jättebra!

   Radera
 4. Ja det där är ju en vanlig syn när renar är på vägen. Man kan aldrig begripa sig på att de inte tar av till höger eller vänster....utan bara rakt fram bär det av....liiiiiiiiiitet dum i huvudet tror jag de är ;-)))
  Kul att läsa att du sitter som jag....med kameran i knäet när man är passagerare! ;-))

  SvaraRadera
 5. Rolig bild! Även jag sitter oftast med kameran i knät när jag åker bil, man vet aldrig vad som kan komma i ens väg. :)

  SvaraRadera
 6. Ja där bar det av i flygande fläng. Härligt att se hur de springer så klövarna syns. Jag sitter också med kameran i beredskap när jag slipper köra. Man vet aldrig vad som dyker upp.

  SvaraRadera
 7. Där fick du dom! Vilken härlig bild.

  SvaraRadera