En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

lördag 3 januari 2015

Januari 3


  Dagen börjar i plus, just precis, och slutar i minus, med ett par grader. Snön som föll igår gav oss ett snötäcke på kanske 15 cm och det var väldigt vackert i går med all blötsnö som fastnat på träden. Mot kvällen började det att blåsa och i morse var de flesta träden bara. Bra för dom, det blir alldeles för tungt och kan få träd och buskar att knäckas. Oj, jag har glömt att kolla vår pil, den kanske har knäckts för tredje gången, den stackaren. Inte för att det är så mycket att göra åt det om så är fallet, bara att såga ner och börja om på nytt. Dom är otroligt seglivade de där pilarna.

 Mitt på dan i dag for vi in till stan och hälsade på barnbarnet Lottie och hennes föräldrar. Hon är för himla rolig, den lilla sötnosen, och en liten teaterapa redan, fastän hon bara 13 månader. Det är egentligen väldigt bra att sprida ut sina barnbarn så här i ålder, för då minns man hur det var när dom, som nu är lite äldre, var i den där åldern. Goa så att man kan äta upp dom. 

 Efter en snabbtitt in till Yngresonen på hemvägen blev det lite matinköp på Solbacken och så kom vi hem lagom till middagen. Lite "mysdeckare" på tv och några räkor därtill fick bli lördagsmyset för vår del denna lördagskväll. Nu är det dags att ta på sig icebugsen och grabba tag i sparken för att klara halkan när hundarna ska ut för kvällen. Alla bilder som togs på Lottie får jag ta hand om i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar