En text- och fotoblogg

Konstruktiv fotokritik mottages gärna

tisdag 23 februari 2016

Februari 23


Man kan misstänka att Cilla smygläser min blogg för i natt har hon sovit lugnt. Vid ett tillfälle vaknade jag till av att hon stod bredvid min säng med nosen vilande på bädden alldeles intill mitt ansikte. Jag vet inte om jag sa till henne att gå och lägga sig eller om jag inte låtsades om henne. Jag somnade om direkt och sov tills radion satte igång vid halv åtta. Nu är det bara att hoppas att kommande nätter blir lika lugna. Annars får jag väl sätta ut en annons på Blocket för att avskräcka henne ordentligt från nattliga aktiviteter.


Tisdag i dag och vattengympa. Jag fick fara ensam denna gång, den ena gympakompisen är i Turkiet och solar och har sig, den andra ringde sig sjuk med skrovlig stämma. Det innebar att fikat efter gympan blev inställt, men i stället kunde jag stanna till vid återvinningsstationen och lämna lite plast och kartong. Inget ont osv.

Vädret har varit av bästa sort denna tisdag och nu är det ljust så pass länge att jag hinner med att gå ut med hundarna när jag kommer hem och få njuta av solen en stund. Den bästa årstiden, vårvintern, närmar sig. Dags att ta fram renskinnen och hoppas på många soliga dagar framöver. 

Nu ska jag skriva ut månadens räkningar och sen skrapa trisslotten jag köpte i dag i Byske. Håll tummarna!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Oj, nu blev jag riktigt överraskad! Så himla kul att få en kommentar av dig. Vann och vann. Det blev 30 kr som omvandlades till en ny lott i går. Naturligtvis kammade jag noll på den.

      Radera